Algemene Info platenbeurzen Weert.

De Platen & CD beurs tijdens de zomer Braderie vindt plaats in het centrum van Weert.
De beurs in Weert vindt plaats in Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25, Weert.

De Platen & CD beurzen beginnen om 11.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Standhouders kunnen hun spullen opbouwen tussen 9.00 – 11.00, bezoekers hebben dan geen toegang tot de zaal.

Om 11.00 gaan de deuren open voor het publiek.

De zomerbeurs begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00. Opbouw vanaf 08:00 uur.

Afbreken en vroegtijdig vertrekken van de standhouders, eerder dan 16.00 uur is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie. Voortijdig afbreken kan uitsluiting voor de volgende Platen & CD beurs betekenen.
Tafels reserveren voor onze Platen & CD beurzen is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met onze reserveringsvoorwaarden. De verkoop van illegale spullen is verboden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden.
Annuleren van een reservering is alleen mogelijk volgens de voorwaarden zoals eerder verstrekt.

Wij verhuren stands per strekkende meter, voor de Braderie per kraam van ongeveer 4 meter. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren meters per inschrijving. LOS PERROS - Nevermind Music behouden altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren of te annuleren.

U kunt alleen tafels/meters reserveren voor de zomerbeurs door eenmail te sturen naar beurzen@losperros.nl o.v.v. naam / telefoonnummer / mailadres / gewenste beursdatum en het aantal tafel(s). Telefonisch tafel(s) reserveren is NIET mogelijk. Vanaf de winterbeurs in december 2023 werken we enkel met de reserveringstool op onze website.

Eventuele voorkeur/posities kunnen worden aangegeven, wij proberen hier rekening mee te houden. Geen garanties.
De kosten bedragen € 17,50 per meter en voor de zomerbeurs €75,- per kraam.

Door storting van de tafelhuur op ons bank/IBAN nr. NL48 KNAB 0515 6555 03, t.n.v. Nevermind Music Weert o.v.v. het aantal gewenste kramen (tafelnr.) en uw inschrijfnummer of via de reserveringstool

Voor de winterbeurs in december betaalt u binnen de reserveringstool.

Zowel de tafelhuur alsmede inschrijving moeten beiden een maand vóór de dag van aanvang van de Platen & CD beurs bij ons zijn overgemaakt en doorgegeven.
betaling uitsluitend via bankoverschrijving.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties graag een email naar,
beurzen@losperros.nl
Voor dringende vragen:
Mark: +31653714058
Peter: +31644176040